logo2 1

Persoonlijk, betrokken en flexibel

Optima Forma werd in 2000 opgericht door Peter Hoeks. Ons kantoor staat garant voor complete dienstverlening op administratief gebied. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven en ZZP’ers uit Valkenswaard en regio de Kempen. Ook startende ondernemers zijn van harte welkom.

Als ondernemer wilt u doen waar u het beste in het bent. En dat is uw eigen vak. De boekhouding vormt dan vaak een ongewenst obstakel. Een omvangrijke verplichte papierwinkel die dikwijls ongelegen komt. U hebt immers wel wat anders aan uw hoofd. Die zorgen nemen we u graag uit handen.

Heldere werkwijze

U bent de topper op uw vakgebied, wij zijn de specialisten op administratief, fiscaal en financieel terrein. Administratie is een vak apart. Boekhouden is meer dan stoeien met cijfers en aangiftes. Wij vertalen uw cijfers in een heldere administratie en duidelijke jaarrekeningen. De boekhouding vormt immers het financiële visitekaartje van uw onderneming.

Flexibele meedenkers

Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren u daar waar nodig. Wij denken met u mee en staan garant voor flexibel maatwerk. Samen kijken we welke oplossingen het beste passen bij uw administratieve vraagstukken. Zo kunnen we u alle administratieve zorgen uit handen nemen, maar ook een deel van uw boekhouding.

Boekhouden op locatie

Ons kantoor is gevestigd in Valkenswaard, maar we verzorgen uw administratie desgewenst ook op locatie.